Ένα 4ήμερο αφιερωμένο στην Πανευρωπαική Ημέρα Μουσικής (φωτορεπορτάζ)

Εμφανίσεις: 14090

Την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής τίμησαν μ'ένα 4ημερο πλούσιων εκδηλώσεων οι Ομάδες Ενεργοποίησης Συλλογικότητας , ο Δήμος Βέλου – Βόχας και η "ΑΝΕΛΙΞΗ" στις 15,16 και 17 Ιουνίου.

 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Αγίου Φανουρίου στο Βέλο από το τμήμα του Κέντρου Νεολαίας. Η Rap media βρέθηκε και κάλυψε τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις. Σήμερα σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ ενώ θ' ακολουθήσει και video

Την επομένη, Σάββατο 16 Ιουνίου στην Πλατεία Ελευθερίας λαϊκή βραδιά με τους "ΔΙΑΠΑΣΩΝ" προσέφερε όμορφες στιγμές στους παρευρισκομένους.

Το κλειστό Γυμναστήριο φιλοξένησε την Κυριακή εκδήλωση με Latin χορούς  από το τμήμα του Κέντρου Νεολαίας

Ενώ οι εκδηλώσεις για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής θα κλείσουν στις 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Σχολείο με παιδικό θέατρο και χορωδιακή συνάντηση των χορωδιών του συλλόγου Γονέων του σχολείου του Βέλου και των ΚΑΠΗ του δήμου.

Βέβαια, η "ΑΝΕΛΙΞΗ" συνεχίζει τις εκδηλώσεις της σε τρεις ακόμα ημερομηνίες, στις 28 Ιουνίου με βραδιά Rock μουσικής στο Ναυτικό όμιλο στην Παραλία Βραχατίου, στις 2 Ιουλίου με Μουσική βραδιά από τα τμήματα κιθάρας – πιάνου και Φλογέρας στις Κρήνες και στις 4 Ιουλίου με αποχαιρετιστήριο πάρτυ των παιδικών σταθμών στο Ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ.