Αποκαλύψεις στην εκπομπή "Ου Παντός - Ο νόμος για τα αδέσποτα ΔΕΝ εφαρμόζεται! (video)

Εμφανίσεις: 12525

Τα αδέσποτα είναι το θέμα της εκπομπής ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ (την οποία θα δείτε σύντομα μέσα από το Moriasnews και τη Rapmedia) και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα που υφίσταται ολοένα και εντονότερο κυρίως στις αστικές περιοχές.

Read more

Κορινθίων Έργα:Ο Χ. Κασίμης μιλά για την οσμή σκανδάλου στο Φράγμα, τις αγροτικές κινητοποιήσεις και το Σκοπιανό

Εμφανίσεις: 11781

Κανείς δεν ζήτησε ενημέρωση από όλους αυτούς που κάνουν δηλώσεις

« Ορισμένα πρόσωπα από τα δημόσια πρόσωπα λένε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Οφείλουν να γνωρίζουν πως η χρηματοδότηση του έργου είναι διασφαλισμένη από κοινοτικούς πόρους.Όφειλαν να γνωρίζουν πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ στον ανάδοχο, έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.Είναι σωστό όταν μιλάμε δημόσια , αφενός να είμαστε ενημερωμένοι και αφετέρου να απευθυνόμαστε στον καθ’ ύλη αρμόδιο που έχει και την ευθύνη , για περισσότερη πληροφόρηση.»

Αυτά είπε στην Τζένη Σουκαρά και στην εκπομπή «Κορινθίων Έργα» ο γγ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπος Κασίμης ,αναφερόμενος σε όλες αυτές τις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος σχετικά με το πολύπαθο έργο , γεγονός που μας εντυπωσιάζει πώς αυτές γίνονται χωρίς προηγουμένως οι θεσμικοί μας παράγοντες ,οι οποίοι και τις κάνουν, να μην μπαίνουν στον κόπο να ρωτήσουν έναν συμπατριώτη τους που αυτή την στιγμή είναι υπεύθυνος γι αυτό.

Περί σκανδάλου

«Κουβαλάμε από το παρελθόν μια διαφορά την οποία έπρεπε να μετρήσουμε σε ό,τι αφορά το εκτελεσμένο έργο και το οικονομικό αντικείμενο.Το να έχουμε τις επιμετρήσεις ,του ζητήθηκε του εργολάβου, αλλά δεν ανταποκρίθηκε και φθάσαμε το φθινόπωρο του 2017 ,όπου διαπιστώσαμε πως ενώ για ένα διάστημα εκτελούσε κάποιες εργασίες μετά έκανε κοιλιά, τον πιέσαμε, δεσμεύθηκε ότι θα ξαναμπει στο έργο και αυτό δεν έγινε ποτέ».Έτσι τον Νοέμβριο κυρήχθηκε έκπτωτος ο εργολάβος ,έχει κάνει ένσταση και αν θα γίνει αποδεκτή θα συνεχίσει το έργο, αν όχι και καταστεί και τελεσίδικη η έκπτωσή του θα επιμετρηθεί η διαφορά φυσικού και οικονομικού αντικειμένου κα θα του καταλογιστούν οι ποινικές ρήτρες.Οι εγγυητικές του είναι σε ισχυ , επομένως διασφαλίζεται και το δημόσιο συμφέρον.»

Ο κ. Κασίμης αναφέρεται σε πολλές πτυχές του έργου, μίλησε και για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, για τα νέα δεδομένα στην αγροτική πολιτική ,αλλά και για το Σκοπιανό που απασχολεί την επικαιρότητα.

Δείτε την εκπομπή

Ου Παντός: 25 χρόνια "Γόρδιος Δεσμός" (video)

Εμφανίσεις: 12257

25 χρονών έγινε το συγκρότημα "ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ" και γιόρτασε τα γενέθλια του αυτά με μια μουσική παράσταση στο θέατρο Περιγιαλίου. Η Rap Media και η εκπομπή "Ου Παντός" με το Γιώργο Ρουμελιώτη κατέγραψαν κομμάτια της παράστασης ενώ συνομίλησαν και με τον ιδρυτή Δημήτρη Νικολάου... 

Δείτε την εκπομπή εδώ

Το "Προσκήνιο" στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου (video)

Εμφανίσεις: 12063

H εκπομπή ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ και ο Γιάννης Μπρούτζος βρέθηκαν στο Ευθύμειο κέντρο Κορίνθου , συνομίλησαν με την Πρόεδρο Αργυρώ Νικολοπούλου και τον Κοινωνικό Λειτουργό Χρήστο Κολοκυθά... Πέρασαν δημιουργικό χρόνο με τα ίδια τα παιδιά, άκουσαν ευχές και έψαλλαν κάλαντα!

 

Δείτε την εκπομπή εδώ