Γη του Πέλοπα: Μέρες και νύχτες στην παραλιακή του Λουτρακίου!

Hits: 11555

Στην αγαπημένη πόλη των Θεών, στην πόλη της Αρτέμιδος, τις Θέρμαι, σας ταξιδεύουμε με τη Γη του Πέλοπα! «Περπατούμε» στην παραλιακή ζώνη της ξακουστής λουτρόπολης , περπατούμε και καταγράφουμε όλα όσα συμβαίνουν εκεί τις μέρες αλλά και τις νύχτες!

 Η παραλιακή του Λουτρακίου σου προσφέρει ότι μπορείς να φανταστείς… Φαγητό, ποτό, διασκέδαση… ήσυχα αλλά και θορυβώδη βράδια, ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα , καταστήματα με ύφος και άποψη… Αν βρεθείς εδώ, το βέβαιον είναι πως δεν θ αποχωρήσεις δυσαρεστημένος !  

Το δυσμενές οικονομικό κλίμα δεν  έχει κατορθώσει να κάνει το Λουτράκι να απωλέσει την δημοφιλία του. Ο κόσμος που φτάνει εδώ , ακόμα και σε αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι πολύς στηρίζοντας ουσιαστικά τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.  Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους γνωρίζουν καλά πως το μέλλον της πόλης είναι ο τουρισμός και προς τούτο δεν διστάζουν να επενδύσουν, δεν διστάζουν να τολμήσουν, δεν διστάζουν να σχεδιάσουν μια πόλη και μια παραλιακή ζώνη αντάξια των προσδοκιών!Αυτή η παραλιακή ζώνη αναμένεται να αλλάξει. Μια μελέτη είναι ήδη σε εξέλιξη, μια μελέτη που θα αναβαθμίσει την σημερινή εικόνα και αναμφίβολα θα θέσει  νέα , γερά θεμέλια σε αυτό που το Λουτράκι θέλει να χτίσει τα επόμενα χρόνια.

 Η εκπομπή προβάλλεται τηλεοπτικά το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Αυγούστου στις 19:30 από το super tv. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο webtv της Rap Media.