Τι είναι αυτό που λείπει από τον Δήμο Βέλου Βόχας για να γίνει προορισμός; Τουριστικός και επαγγελματικός

Εμφανίσεις: 3626

Πως θα καταφέρουμε να ακούγεται όσο το δυνατόν περισσότερο το «Πάμε Βραχάτι» το καλοκαίρι ή «Πάμε Στιμάγκα» το χειμώνα, όπως παλιά; Αυτές οι αναφορές βέβαια είναι ως παράδειγμα, λόγω διαμονής και καταγωγής μου, φυσικά οι σκέψεις μου αφορούν όλο το δήμο.

Είναι το θέμα των συζητήσεών μου, το τελευταίο διάστημα, με γνωστούς και φίλους στο δήμο μας και βλέπω ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, προβληματισμούς αλλά και διάθεση για αναζήτηση και προσφορά.

Έτσι αποφάσισα να πάρω αυτή τη πρωτοβουλία, να δηλώσω ότι εμείς εδώ στη RAP MEDIA, το μέσο επικοινωνίας που είναι καθαρά θεματικό και όχι πολιτικό, που ασχολείται με το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα, μπορούμε να διαθέσουμε τα μέσα μας, την ιστοσελίδα RAP MEDIA (www.rapmedia.gr), τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ECO RADIO (87,9 FM) και να δημιουργήσουμε σχετική ομάδα στα Social Media γι’ αυτόν το σκοπό.

Να φιλοξενήσουμε γραπτές προτάσεις, συνεντεύξεις γραπτές αλλά και ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές και όποια άλλης μορφής δράση ευαισθητοποίησης.

Να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα ανοιχτό φόρουμ συζήτησης, αναζήτησης, θέσεων, προτάσεων, δράσεων, παρουσίασης καλών πρακτικών.

Να αναζητήσουμε νέες δράσεις, χώρους, πρόσωπα και να δώσουμε πνοή σε αυτή την ιδέα.

Να δημιουργήσουμε ομάδα προσφοράς και έργου.

Όμως με ένα βασικό περιορισμό που θα τηρηθεί αυστηρά.

Όλα αυτά θα είναι πέρα από εκλογικές λογικές και κάθε είδους αντιπαραθέσεις, οι οποίες προσωπικά δεν με αφορούν και το δηλώνω για να μην παρεξηγηθώ.

Με ενωτική και συλλογική λογική, θα φιλοξενήσουμε τους πάντες και ο καθένας φυσικά θα έχει την ευθύνη των όσων λέει ή γράφει ή της απουσίας και μη συμμετοχής του.

3/9/2018

Ραψωματιώτης Δημήτρης