Εκπλήξεις και ειδήσεις έκρυβε, εκτός από φλουρί η πίτα του Άρη! (video)

Εμφανίσεις: 6559

Της Χριστίνας Τσιορωτά

Η ατμόσφαιρα ζεστή! Ήταν ο χώρος του Αλεξάνδρειου στο Βραχάτι σαφώς αλλά και οι άνθρωποι που έσπευσαν εκεί, η οικογένεια του ΑΡΗ Βοχαικού, αφού αυτό είναι η ομάδα και το αποδεικνύει κάθε φορά! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 18:30 και ήταν όλοι συνεπείς… Η ομάδα έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευε χορηγούς! Κανείς δεν έλειψε και πως θα μπορούσε άλλωστε! Η προσπάθεια είναι κοινή!

Ο Πρόεδρος Θωμάς Κεφοκέρης ευχαριστώντας τους παριστάμενους της ομάδας , εκπροσώπους άλλων ομάδων αλλά και της ΕΠΣ, τους χορηγούς, το Δήμαρχο Παπακυριάκο και μέλη της Δημοτικής αρχής, στελέχη της αυτοδιοίκησης που έδωσαν το παρόν , αναφέρθηκε στην καθιερωμένη την τελευταία 4ετία κοπή της πίτας, στην λαχειοφόρο που φέτος αντικαταστάθηκε από λάβαρα και συλλεκτικά ενθύμια, στην προσπάθεια της ομάδας γιατί όχι και για την άνοδο – και εδώ ήταν η έκπληξη- αλλά και στην δική του αποχώρηση από την Προεδρεία της ομάδας στο τέλος του έτους – και εδώ ήταν η είδηση-! «Υπάρχουν ήδη οι συνεχιστές της προσπάθειας που γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτήθηκε! Η βραδιά βέβαια "έκρυβε" ακόμα μια είδηση, ανακοινώθηκε πως εφεξής ο ΑΡΗΣ θα λαμβάνει μέρος σε ημιμαραθωνίους και μαραθωνίους με τους αθλητές Κώστα Κρασοπουλάκο και Δήμητρα Κεφοκέρη οι οποίοι αι θα φορούν τα χρώματα της ομάδας και θα τρέχουν γι αυτήν!

Από τις τοποθετήσεις όλων κατέστη σαφές πως ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που τυγχάνει μεγάλης στήριξης αν και… χρειάστηκαν οι «απειλές του τέως Προέδρου της Σπύρου Μπιτσάκου προς το Δήμαρχο περι οικονομικής στηρίξεως για να μην υπάρξουν «λιγούρες» στο μέλλον, τοποθέτηση που προκάλεσε ευφορία και χειροκροτήματα στην αίθουσα!

 

Οι χορηγοί , μεταξύ αυτών και η Rap Group των αδελφών Παναγιώτη και Δημήτρη Ραψωματιώτη» παρέλαβαν το βραβείο τους, έλαβαν ευχαριστίες και δήλωσαν την αρωγή και ουσιαστική στήριξή τους , σε μια βραδιά που έκλεισε με την κοπή της πίτας και την αναζήτηση του φλουριού! Τυχερός ο αμυντικός Άρης Σαισανάς!

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ή καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στο Αλεξάνδρειο στην παραλία Βραχατιου.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Βελου Βοχας κύριος Ανυβας Παπακυριακος , ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛΙΞΗΣ κύριος Ανδρέας Σιαχος, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Μαρία Καλλιρη, η Περιφερειακή σύμβουλος κυρία Μαριλένα Σουκουλη , ο Πρόεδρος του Τ.Δ Βοχαϊκου κύριος Σπύρος Μπιτσακος, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Κωσταντίνος Τριανταφυλλου και το μέλος της Ε.Π.Σ Κορινθίας κύριος Νικόλαος Ραχανιωτης.
Απο συλλόγους με την παρουσία τους μας τίμησε ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκου κύριος Ευάγγελος Μπαρτζης.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλοι οι χορηγοί της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Στο σύντομο λόγο του ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Κεφοκερης Θωμάς αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι για ακόμα μια χρονιά ή ομάδα κόβει την πίτα και βραβεύει τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια του Αρη Βοχαϊκου. 
Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο αμυντικός μας Άρης Σαϊσανας που σε αυτόν έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας. 
Τέλος ανακοινώθηκε ότι από σήμερα με τα χρώματα της ομάδας θα τρέχουν δύο δρομείς μεγάλων αποστάσεων σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και αυτοί είναι ή κυρία Δήμητρα Κεφοκερη και Κωστας Κρασοπουλακος.
Η οικογένεια του Αρη τους καλωσορισε και τους ευχήθηκε καλούς αγώνες χωρίς τραυματισμούς.

 

Δείτε την εκδήλωση εδώ