Η «Θεοπροσφορά» μας περιμένει όλους! (video)

Εμφανίσεις: 8618

900 οικογένειες που στερούνται στην δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε ακόμα και τα απαραίτητα για επιβίωση, στηρίζει η «Θεοπροσφορά» της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου,

μια δομή η οποία δεν ενεργοποιείται μόνο τις εορταστικές περιόδους αλλά δηλώνει παρούσα καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Η συνεχής προσφορά καθίσταται εφικτή και από την στήριξη των πολιτών, των επιχειρήσεων, των συλλόγων, των σχολείων και όλων όσων φτάνουν στην «Θεοπροσφορά» καθημερινά για να δώσουν τον όβολό τους!

Η ανταπόκριση όπως θα πει στην Rap Media ο υπεύθυνος ιερέας πατήρ Αρκάδιος είναι συγκινητική! Σε χρόνια που όλοι στερούνται αγαθά η φιλανθρωπία και η αγάπη στον πλησίον γιγαντώνουν! Κάπως έτσι η δομή μπορεί να υφίσταται, κάπως έτσι η Ιερά Μητρόπολη της Κορίνθου μπορεί και συντηρεί όλες τις δομές πρόνοιας που στόχο έχουν την ανακούφιση των πασχόντων.

Ιδιαίτερα την εορταστική περίοδο οι ανάγκες είναι αυξημένες, το ίδιο όμως και η ανταπόκριση του κόσμου. Και τούτο αν μη τι άλλο μπορεί να μας κάνει όλους να χαμογελάμε αφού στα τόσα που έχουμε απωλέσει, δεν συγκαταλέγεται και η ανθρωπιά μας!

 

"Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ" είναι στην Περιάνδρου 8 και μας περιμένει όλους!!!

 

Δείτε το ρεπορτάζ