Ο Άρης παρουσίασε την φανέλα και τους στόχους της νέας σεζόν!

Εμφανίσεις: 7835
  • Μέγας χορηγός και στη νέα αγωνιστική σεζόν η Rap Group

Τις νέες του εμφανίσεις παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό στέκι της παραλιακής του Βραχατίου ο Άρης Βοχαικού. Τόσο η Διοίκηση όσο και οι παίκτες της ομάδας οριοθέτησαν τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, στόχους που περικλείουν σαφώς και την άνοδο στην κατηγορία. Όπως αναφέρουν οι παίκτες, το επικοινωνιακό πλαίσιο και η οργάνωση της ομάδας βρίσκεται σε πρωτόγνωρο επίπεδο για τη περιοχή ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, η οργάνωση και η θέληση αθλητών και διοίκησης, θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα ημιεπαγγελματικό επίπεδο σε βάθος χρόνου.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκείνοι που ουσιαστικά στηρίζουν την ομάδαστην πορεία και τα σχέδια της, οι χορηγοί. Ανάμεσα τους ο επιχειρηματίας κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης ο οποίος εκπροσώπησε την Rap Group  , μέγα χορηγό της ομάδας στην σεζόν 2017-108. «Αισθάνομαι μέλος της οικογένειας του Άρη» σημείωσε χαρακτηριστικά δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Ομίλου Ραψωματιώτη στην ομάδα από την φετινή χρονιά και στον επικοινωνιακό τομέα μέσα από την Rap Media.

 

Ο Άρης Βοχαϊκού είναι μια ιστορική ομάδα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που κατόρθωσε, μέσα από δυσκολίες, να επιβιώσει και να βγει από την αφάνεια. Ένας από τους λόγους  είναι το φιλικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τόσο από τους αθλητές όσο και από τη διοίκηση, η οποία στηρίζει την ομάδα και βρίσκεται κοντά στους αθλητές της.

Δείτε το βίντεο