Άγιος Γεώργιος Κορίνθου: Παρουσίασε επιτεύγματα τίμησε αρίστους και υποστηρικτές (Ολόκληρη η εκδήλωση)

Εμφανίσεις: 7481

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση της ενορίας και του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κορίνθου «Καλοκαίρι 2017».

«Παρουσιάζουμε τους κόπους αλλά και τα κατορθώματα της χρονιάς που πέρασε» είπε ευθύς εξαρχής ο οικοδεσπότης πατήρ Παύλος καλωσορίζοντας στην εκδήλωση τους πολίτες, τους αιρετούς, τους φορείς αλλά και τους επιχειρηματίες που την τίμησαν με την παρουσία τους. Η ενορία και ο πολιτιστικός – αθλητικός σύλλογος του Αγίου Γεωργίου μπορούν να υπερηφανεύονται σαφώς για τα όσα κατόρθωσαν με πείσμα και μεράκι, ίσως το μεγαλύτερο κατόρθωμα να είναι και η άνοδος της ομάδας «της ασήμαντης ομάδας που έπαψε να είναι ασήμαντη» όπως είπε ο π. Παύλος, στην Α Εθνική κατηγορία στην οποίαν και θα αγωνίζεται από το νέο ποδοσφαιρικό έτος. «Είμαι υπερήφανος γιατί κάνουμε πράξη το σλόγκαν «όλοι μαζί μπορούμε» και επειδή έχω την πεποίθηση πως ο πολυμέτωπος αγώνας μας δεν πάει στράφι» σημείωσε ο π. Παύλος αποδίδοντας τιμές σε εκείνους που διακρίθηκαν αλλά και σε εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τιμήθηκαν οι 3 πρώτοι σκόρερ της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, Παναγιώτης Αντωνόπουλος – Λέντι Σίνα και Άγγελος Πλακάλι.

Το μετάλλιο του Αγίου Γεωργίου έλαβαν ως ελάχιστη τιμή για την ουσιαστική στήριξή τους στην ενορία και στην ομάδα μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης και ο Επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από μουσική συναυλία, χορούς και δρώμενα ενώ δεν έλειψαν τα καλοκαιρινά και νόστιμα εδέσματα. Μετά από αρκετές ώρες ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος, αλλά και οι διοργανωτές ακόμα περισσότερο αφού δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

 

Δείτε το βίντεο