Στην Α2 ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου! Στέφθηκε Πρωταθλητής στην έδρα του ! (photos/video)

Εμφανίσεις: 10910

Με το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που κατέκλυσαν το κλειστό Χιλιομοδίου το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα του Ατρομήτου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γ' ΕΣΚΑΚ  επικρατώντας της ομάδας του Μ.Αλέξανδρου του Βραχατίου με σκορ 72-37.

Το σφύριγμα της λήξης έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς εντός και εκτός γηπέδου με τον Πρόεδρο της Ομάδας Μιχάλη Μεζίνη να δηλώνει ευτυχής για το αποτέλεσμα. « Η ομάδα μας έχει στόχους, τα περισσότερα παιδιά είναι από την περιοχή μας, σκοπός μας είναι να φτιάξουμε και τις ακαδημίες, θα το προσπαθήσουμε αυτό! Ευχαριστούμε το Δημήτρη Ραψωματιώτη, ήταν ο βασικός χορηγός της ομάδας μας για τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε!» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μεζίνης.

 Στις κερκίδες για τον τελικό του πρωταθλήματος βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κ.Αγγελόπουλος ο οποίος συνεχάρη και τις δυο ομάδες , κυρίως όμως την «τη διοίκηση του Ατρόμητου που έβγαλε το πρωτάθλημα και έφτασε εδώ! Στα παιδιά και το προπονητικό team να δώσω συγχαρητήρια, στα μέλη του συλλόγου και τους σπόνσορες που δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να παίζουν!»

 Βασικός χορηγός της ομάδας ήταν ο όμιλος εταιριών των αδερφών Παναγιώτη και Δημήτρη Ραψωματιώτη,Rap Group, εκπροσωπήθηκε στον τελικό από τον κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη ο οποίος σημείωσε την μακρόχρονη φιλιά του με τον κ.Μεζίνη η οποία οδήγησε και στην χορηγία αλλά και την σπουδαία προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο οι παίχτες του Μ.Αλέξανδρου, παρά την ήττα της ομάδας τους. «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες , στο Μιχάλη το Μεζίνη το φίλο, λόγω της μακρόχρονης φιλίας βρέθηκα χορηγός στην ομάδα. Συγχαρητήρια και στο Μέγα Αλέξανδρο όμως, μένω στο  Βραχάτι , ο γιος μου είχε παίξει στην ομάδα και γνωρίζω την προσπάθεια που καταβάλλει. Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν!»

 Συγχαρητήρια στην ομάδα του Χιλιομοδίου αλλά και του Μ.Αλέξανδρου απηύθυναν μεταξύ άλλων, ο πρ. Υπουργός Νίκος Ταγαράς «να συγχαρώ και τις δυο ομάδες , όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους και σε όσους συντελούν για να μπορούν τα παιδιά να αγωνίζονται σε τέτοια γήπεδα»,  ο τοπικός Πρόεδρος Δημήτρης Μπίτζιος «Συγχαρητήρια, εύχομαι σε άλλα 3 χρόνια να πάρετε άλλα 3 πρωταθλήματα για να παίζουμε και στο στοίχημα» αλλά και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός ο οποίος μάλιστα δεσμεύτηκε και για παρεμβάσεις στο γήπεδο « «Συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητή , διοίκηση και σε όλους τους φιλάθλους. Έχουμε καθυστερήσει αλλά σε ένα μήνα  θα προβούμε στην αντικατάσταση του παρκέ το οποίο θα δώσει καλύτερες συνθήκες στην ομάδα για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια!»

 

Δείτε το βίντεο