Η «Καθημερινότητα» αντάμωσε με το Στεφάνι σε  «Δρόμους Ξενιτιάς»

Εμφανίσεις: 2538

Ένα ακόμα «αντάμωμα» στο ορεινό Στεφάνι της Κορινθίας. Ένα ακόμα ταξίδι στο χρόνο, ένα ταξίδι με επιβάτες όλους εμάς!

«Στους Δρόμους της Ξενιτιάς» περπάτησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο ορεινό Στεφάνι την προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου… Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής πραγματοποίησε το 5ο αντάμωμά του, αντάμωμα που αφιέρωσε στους ξενιτεμένους του χωριού! Ο τρόπος παρουσίασης εκπληκτικός, η έκθεση καθήλωσε τα βλέμματα και το μεράκι, η αγάπη και η διαρκής ενασχόληση εκείνων που νοιάζονται τον τόπο τους, διάχυτη στο χώρο του δημοτικού σχολείου που… μπορεί να το απορρόφησε ο Καλλικράτης ωστόσο παραμένει ως σήμερα ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ!

Η Rap Media ο Νίκος Νικολόπουλος και η εκπομπή «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ» βρέθηκαν στο 5ο αυτό αντάμωμα, περιηγήθηκαν στους «Δρόμους της Ξενιτιάς», κατέγραψαν όμως με δέος και όλα εκείνα τα εκθέματα που έχουν συγκεντρωθεί στο σχολείο, όλα εκείνα που έχουν δημιουργηθεί για να καταστήσουν εφικτή την συνέχιση του ταξιδιού της ιστορίας τους Στεφανίου στο χρόνο! Οι άνθρωποι του Συλλόγου αφιερώνουν το χρόνο τους και μοιράζονται μαζί μας γνώσεις και ιστορίες μοναδικές… Μας «γνωρίζουν» ένα Στεφάνι άγνωστο στους περισσοτέρους!

Ήταν πραγματικά ένα «ταξίδι» που άξιζε και τον κόπο και το χρόνο και γι' αυτό… θα σας ταξιδέψουμε ! Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό super και την Κυριακή, την ίδια ώρα, σε επανάληψη. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη και στο web tv της Rap Media…