Ήξερες πως... Δεν υπάρχει κράτος Madame!

Εμφανίσεις: 519

Ο δίμετρος μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής μαζί βέβαια με το γνωστό ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά έρχονται στην Κόρινθο για να ‘’ταράξουν’’ τα νερά!

Από τη μία ο Παντελής Αμπατζής που ξέρει καλά να λέει «Madame»…, αφού αυτά τα ωραία, ευκολονόητα και όλο νόημα λόγια του γνωστού τραγουδιού, στο ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη, είναι αποκλειστικά και μόνον δικά του! Ο Γεράσιμος Γεννατάς από την άλλη, γνωστός από τον μικρόκοσμο-μεγαλόκοσμο της ΤV και του θεάτρου.

Οι δυο τους μαζί έχουν βάλει στόχο να αναστατώσουν το Κορίνθιο κοινό με ένα μουσικοθεατρικό live, αποτελούμενο από κορυφαίες λαϊκές και όχι μόνο επιτυχίες, παρέα με το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική»!

Όπως λένε κι εκείνοι… Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, «πολύ ωραίους», έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, για αγόρια με κοιλίτσα, για Καραγκιόζηδες, καραγκιοζάκους και καραγκιόζαρους, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, κυρά-Μαρίες, ρομαντικούς δειπνιστές, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, πεθερόπληκτους, Λούλες, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, «βούρτσες», νταρντάνες με φουστανάκια με δαντέλα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς χειροποίητα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη. Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ, χαρά και χαμόγελο παλεύεται!

Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές, τραγούδια! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα τους βρείτε στο Συναυλιακό Χώρο «Μαρία Δημητριάδη» στις 20:00μ.μ.

Είσοδος 10ευρώ (προπώληση, άνεργοι, φοιτητές 8ευρώ)