Ψήφος εμπιστοσύνης στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» από 300 επιχειρηματίες

Εμφανίσεις: 4357
  • Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση σε κλίμα πανηγυρικό

 Rap Media και Rap Group συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα

Περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες εκθέτες δήλωσαν «παρόν» στην προσπάθεια που ξεκίνησαν για 1η φορά φέτος τα 7 επιμελητήρια της γεωγραφικής Πελοποννήσου, προσπάθεια, η οποία «γέννησε» την 1η μεγάλη, επιχειρηματική έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”. Η έκθεση εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση στο κτίριο Γ.Ε.Α στην ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, βάζοντας γερά θεμέλια για την καθιέρωσή της στα επόμενα χρόνια.

brabeysi_2 egkainia_rapΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO αποτελεί την απτή απόδειξη πως όπου υπάρχει θέληση , υπάρχει και τρόπος, και τούτο επισημάνθηκε στην έναρξη των εγκαινίων από τον Οικοδεσπότη Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μπουντρούκα, ο οποίος ευχαρίστησε τους έτερους 6 Προέδρους των Επιμελητηρίων για τη συναίνεση, τη συνεργασία και την προσπάθεια γεφύρωσης απόψεων – θέσεων και τοπικισμών, ώστε να «γεννηθεί» η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ «EXPO».

fofi_rap rap_damoylos rap_mantas

Η Rap Media δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σπουδαίο επιχειρηματικό γεγονός. Με δικό της περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, συνομιλεί, παρουσιάζει και καταγράφει, υπηρετώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας της, την επιχειρηματικότητα.

rapmedia_1

  raps_2 nikolakoy_3 tzeni_xristina   iokasti   xenia

Στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» και η Rap Group, ο Όμιλος Εταιριών Π. & Δ. Ραψωματιώτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατακτά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσφέρει μέσα από τη συνεργασία του με δήμους όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων λύσεις και διεξόδους στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

rap_group_anartisi