Περιφέρεια Πελοποννήσου και Βουλευτές εύχονται στην Rap Media και μιλούν για το «επιχειρείν»

Εμφανίσεις: 2365

"Τομή στην ενημέρωση της Κορινθίας" χαρακτήρισε την Rap Media ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Αναφερόμενος στην έκθεση έκανε λόγο για επιχειρηματικότητα που δεν στηρίζεται με τα λόγια αλλά με τις πρακτικές και την ψυχολογία και σε αυτό το σημείο στηλίτευσε τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου μιλώντας στην Rap Media αναφέρθηκε στις ουσιαστικές δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά του Περιφερειάρχη στηλιτεύοντας τις αναφορές των πολιτικών προσώπων. Σημείωσε δε πως η κεντρική κυβέρνηση δεν μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην εδραίωση του «επιχειρείν» με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επένδυση που για 2 έτη αναμένει σε συρτάρι αρμόδιου υπουργείου εγκρίσεις για την υλοποίηση της. Παράλληλα η Ντίνα Νικολάκου ενημέρωσε τους Πελοποννησίους πως μπορούν να βρουν στήριξη ουσιαστική στην Περιφέρεια αναφορικά με τα «κόκκινα δάνεια» και τις κατασχέσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν
Ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Rap media εξήρε την προσπάθεια της εταιρίας και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της. Στην ουσία του ερωτήματος που απηύθυνε η Τζένη Σουκαρά για την επιχειρηματικότητα , έκανε λόγο για ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας και η ελάφρυνση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο Βουλευτής προχώρησε σε ανακοινώσεις 3 μέτρων.
Ο Βουλευτής Χρίστος Δήμας στην έναρξη της δήλωσής του ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα προσπάθεια της Rap media . «Για την επιχειρηματικότητα το ζήτημα είναι η επιβίωσή τους» σημείωσε αναφερόμενος στην έκθεση και την οικονομία σημειώνοντας την αναγκαιότητα ελάφρυνσης των επιχειρήσεων από τις διογκωμένες φορολογικές υποχρεώσεις.
Τέλος ο Εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου δήλωσε έκπληκτος από την οργάνωση της ομάδας της Rap Media και την δυναμική της! Χαρακτήρισε δε την προσπάθεια επαναστατική, όπως και των επιχειρηματιών άλλωστε, που δρουν , εργάζονται και δημιουργούν σ ένα δυσμενέστατο οικονομικό κλίμα.
rapmedia-logo-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3