ανοιχτή εκδήλωση για το «ΜαΖι νικΩ» τη Δευτέρα 26/9 (video)

Εμφανίσεις: 2327

Δικαιώματα και παροχές για τα άτομα με νεοπλασία

Η πρακτική βοήθεια και στήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από νεοπλασία είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης που πραγματοποιεί ο σύλλογος ατόμων με νεοπλασία «ΜαΖί νικΩ», την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Πρόκειται ουσιαστικά για την 1η ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου, μετά τα εγκαίνια των γραφείων του στην Κόρινθο το Μαίο , εκδήλωση η οποία θα αποτελέσει το έναυσμά για μια σειρά δράσεων που δεν έχουν άλλο στόχο από την στήριξη, την συμπαράσταση και την ανακούφιση των πασχόντων και των οικογενειών του.  Η εκδήλωση περιλαμβάνει δυο ομιλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από στελέχη της Κοινωνικής υπηρεσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, τις κυρίες Ιωάννα Μπαλή και Μαρία Γεωργαντά. Το κυρίως θέμα της εκδήλωσης «Τα θεσμοθετημένα δικαιώματα και οι παροχές για τους ασθενείς με νεοπλασία στην Ελλάδα» θα αναπτύξει η κ. Ιωάννα Μπαλή.   Ο Σύλλογος και ο Πρόεδρος του Δημήτρης Κάτσουρας μέσα από την Rap Media ζητούν από τους παρευρισκόμενους ασθενείς να έχουν προετοιμάσει ερωτήματα αναφορικά με τα κοινωνικά προνόμια των ατόμων με νεοπλασία διότι με το πέρας των εισηγήσεων θα δοθούν από τις κοινωνικούς λειτουργούς, απαντήσεις.

Δείτε το βίντεο