«ΔΡΩΜΕΝΑ» με τον Άρη Βοχαικού Οι νέες εμφανίσεις , οι στόχοι, η προπόνηση (video)

Εμφανίσεις: 9297

Τις νέες του εμφανίσεις παρουσίασε σε γνωστό στέκι της παραλιακής του Βραχατίου ο Άρης Βοχαικού. 

 Τόσο η Διοίκηση όσο και οι παίκτες της ομάδας οριοθέτησαν τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, στόχους που περικλείουν σαφώς και την άνοδο στην κατηγορία. Όπως αναφέρουν οι παίκτες, το επικοινωνιακό πλαίσιο και η οργάνωση της ομάδας βρίσκεται σε πρωτόγνωρο επίπεδο για τη περιοχή ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, η οργάνωση και η θέληση αθλητών και διοίκησης, θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα ημιεπαγγελματικό επίπεδο σε βάθος χρόνου.Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκείνοι που ουσιαστικά στηρίζουν την ομάδαστην πορεία και τα σχέδια της, οι χορηγοί. Ανάμεσα τους ο επιχειρηματίας κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης ο οποίος εκπροσώπησε την Rap Group  , μέγα χορηγό της ομάδας στην σεζόν 2017-108. «Αισθάνομαι μέλος της οικογένειας του Άρη» σημείωσε χαρακτηριστικά δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Ομίλου Ραψωματιώτη στην ομάδα από την φετινή χρονιά και στον επικοινωνιακό τομέα μέσα από την Rap Media.

Την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης ο Άρης μπήκε στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν αφού βεβαίως πρώτα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να δείτε στην εκπομπή της Rap Media «ΔΡΩΜΕΝΑ» .Η εκπομπή  προβάλλεται και τηλεοπτικά απόψε το βράδυ στις 20:00 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΙΟΝ. Σε επανάληψη θα προβληθεί την Πέμπτη 24/8 , την ίδια ώρα.

 

Δείτε το βίντεο