Ένα «διαμάντι» κρυμμένο στο μεγαλύτερο αμπελοτόπι των Βαλκανίων

Εμφανίσεις: 12198

 

  • Η Rap Media και η  επομπή "Γη του Πέλοπα" σας παρουσιάζουν την Γεωργική Επαγγελματική Σχολή της Νεμέας

 

   Μετρά 21 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει αρτιότατες εγκαταστάσεις με χημείο, οινοποιείο ,αμπελώνα αλλά και εστία… Παρέχει στους Σπουδαστές που την επιλέγουν γνώσεις τέτοιες που τους επιτρέπουν να δημιουργούν μοναδικής ποιότητας και γεύσης, οίνο!  Είναι ένα «διαμάντι» κρυμμένο ακόμα και σήμερα στα «σπλάχνα» του μεγαλύτερου αμπελώνα των Βαλκανίων, ένα διαμάντι που ζητά διακαώς να ανακαλυφθεί και να προσφέρει σε ακόμα περισσότερους σπουδαστές αλλά και στην ίδια την περιοχή της Νεμέας. Η Γεωργική Επαγγελματική Σχολή Νεμέας ανοίγει τις πύλες της στην Rap Media και την εκπομπή «Γη του Πέλοπα» με την Χριστίνα Τσιορωτά. Μας υποδέχονται ο Διευθυντής της Σχολής , το διδακτικό προσωπικό αλλά και οι ίδιοι οι σπουδαστές οι οποίοι με χαρά μας μυούν στην διαδικασία , από το Α έως το Ω , και μας δείχνουν στην πράξη πως από ένα κτήμα καταλήγουμε να φτιάξουμε κρασί!

Η εκπομπή καταγράφει παράλληλα την βούληση του Δήμου  Νεμέας να στηρίξει ουσιαστικά τη Σχολή, να την αναπτύξει, να την μετουσιώσει σ ένα εργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή…

 

Η εκπομπή προβάλλεται τηλεοπτικά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2017 στις 19:30 από τον τηλεοπτικό σταθμό super tv. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο web της Rap Media..