Γη του Πέλοπα: Η Νεμέα πίσω από το Μύθο και τον Οίνο!

Εμφανίσεις: 12339

Ακούγοντας Νεμέα θαρρείς πως όλα τα γνωρίζεις, το κρασί της, τον άθλο του Μυθικού Ηρακλή και το λιοντάρι της, την γιορτή κρασιού και φυσικά τα Νέμεα!

Γελιέσαι όμως και σύντομα το ανακαλύπτεις ,περιδιαβαίνοντας την πόλη σε σημεία που ακόμα δεν έχουν αναδειχτεί , σε σημεία που πραγματικά καθιστούν τη Νεμέα έναν ιδιαίτερο τόπο που θα μπορούσε να βασίζει την οικονομία του όχι μονάχα στο κρασί αλλά και στον τουρισμό. H Rap Media και η εκπομπή «Γη του Πέλοπα» με τη Χριστίνα Τσιορωτά ταξίδεψαν στη Νεμέα για ν ανακαλύψουν την πόλη πίσω από το κρασί, την πόλη πίσω από το μύθο!  Με συνοδοιπόρους τον Αντιδήμαρχο Νεμέας κ.Απόστολο Καραχοντζίτη  και τον Επίτιμο Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ.Τέλη Καλλή, καταγράψαμε όλα εκείνα που μπορούν να βάλουν τη Νεμέα στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας και βεβαίως να την μετατρέψουν από "στάση" που είναι σήμερα  σε "Σταθμό"... 

 

Η εκπομπή προβάλλεται τηλεοπτικά το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαίου 2017 στις 19:30 το απόγευμα από το super tv ενώ διαθέσιμη στο web της Rap Media θα είναι την Δευτέρα 7 Μαίου.