6ο Καρναβάλι Κιάτου 2020: Πότε θα γίνει. Ποιοι πασίγνωστοι τραγουδιστές στην παρέλαση και στη συναυλία

Hits: 1132

 

Πότε θα γίνει το Καρναβάλι στο Κιάτο; Ποιοι πασίγνωστοι τραγουδιστές θα βρίσκονται στην παρέλαση, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους;

 

Το ξέφρενο καρναβάλι του Κιάτου κλείνει φέτος τα 6 χρόνια και το γιορτάζει με γνωστές παρουσίες στην περιοχή, τόσο στην παρέλαση όσο και σε συναυλίες, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

 

Η γιορτή που έγινε θεσμός στο Κιάτο ανοίγει τις αυλαίες του, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στον Πεζόδρομο Κλεισθένους με την βράβευση της «Καλύτερης Αποκριάτικης Εμφάνισης». Το κέφι και ο χορός θα συνεχιστούν με DJs Party.

 

Την επόμενη μέρα, στις 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30 θα ακολουθήσουν προγράμματα χορού από τις σχολές χορού στον Πεζόδρομο Μιαούλη, ενώ στις 18:30 θα ξεκινήσει από τον Πεζόδρομο Μιαούλη η ξέφρενη Βραδινή Παρέλαση της πόλης, με κέφι, χορούς και τραγούδια.

 

Την παρέλαση θα πλαισιώνουν το γνωστό συγκρότημα VEGAS LIVE, οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

 

Η μεγάλη παρέλαση του Κιάτου θα συνεχιστεί και κορυφωθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 και ώρα 16:00, με την «Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση», η οποία θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, με τις απίστευτες και ευφάνταστες στολές και φυσικά πολύ τραγούδι.

 

 

Η αφετηρία της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης θα είναι στο Δημοτικό Πάρκινγκ Καλογεροπούλου. Η μεγάλη έκπληξη του Καρναβαλιού στο Κιάτο θα είναι η τραγουδίστρια JOSEPHINE & OGE LIVE, η οποία θα εμφανιστεί στην Πλατεία Ελευθερίας. Η JOSEPHINE & OGE LIVE θα τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο.