Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας τιμά τον Κυριάκο Χαραλαμπίδη

Hits: 1087

Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα ποιητή Κυριάκου Χαραλαμπίδη πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κορινθίας και την συνεργασία του Δήμου Κορινθίων, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης".

Την εκδήλωση άνοιξε η κα.Αντιγόνη Βογιατζή, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας, όπου ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. του συνδέσμου τον κ.Κυριάκο Χαραλαμπίδη για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους. Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος Κορινθίων κ.Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος, που εκπροσωπούσε τον Δήμο Κορινθίων πήρε τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Στο πάνελ των ομιλητών για να τιμήσουν με τις τοποθετήσεις τους τον ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη, ήταν ο κ.Θεοδόσης Πυλαρινός, Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου, η κα.Αγάθη Γεωργιάδου, συγγραφέας και ο κ.Μανώλης Μ. Στεργίουλης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ.Αριστείδης Δουλαβέρας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο κ.Γιώργος Τσόγκας, Βουλευτής Κορινθίας, ο κ.Απόστολος Παπαφωτίου, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου καθώς και πολλοί ακόμα υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Ακολουθεί το βίντεο της εκδήλωσης.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση θα αναρτηθούν στην σελίδα της Rap Media στο Facebook.