Και το όνομα αυτού: «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Hits: 7873

Δ.Ραψωματιώτης: «Στον αγώνα μου για το Επιμελητήριο, δε ζητάω να με ακολουθήσετε, ζητάω τη συνεργασία σας»

Το όνομα του συνδυασμού με τον οποίον κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανακοίνωσε σήμερα ο επιχειρηματίας κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης. Πιστός στα όσα από την αρχή πρεσβεύει δίνει μέσα από το όνομα του συνδυασμού το στίγμα της υποψηφιότητας αλλά και την φιλοσοφία της πορείας που θέλει ν ακολουθήσει στα επιμελητηριακά πράγματα. «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» το όνομα αυτού λοιπόν με τον επιχειρηματία να δηλώνει ευθαρσώς πως επιδίωξή του δεν είναι να τον ακολουθήσει κανείς αλλά να συνεργαστούν όλοι από κοινού για τον ένα και μόνο στόχο , το αποτέλεσμα για το επιχειρείν. «Δεν ακολουθώ κανέναν, δε δέχομαι να με κατατάσσουν και ούτε θέλω να με ακολουθήσει κανένας. Ζητάω τη συνεργασία σας. Ως επιχειρηματίες γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια συνεργασία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας στην δημόσια δήλωσή του και διευκρινίζει:«Με ξεκάθαρους και ουσιαστικούς ρόλους μπορούμε να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν. Η συμμετοχή μας και μόνο θα δώσει λύσεις, θα διευκολύνει τις δουλειές μας και θα φέρει τα αποτελέσματα. Θα φέρει, όπως λέμε, την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».

Η δήλωση του κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη

Αγαπητοί φίλοι και «φίλοι»,

Όσοι με γνωρίζετε και έχετε παρακολουθήσει τη διαδρομή μου, γνωρίζετε ότι το «κάδρο μου» γράφει μόνο Ραψωματιώτης. Δεν ακολουθώ κανέναν, δε δέχομαι να με κατατάσσουν και ούτε, φυσικά, θέλω και να με ακολουθήσει κανένας.

Στην προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή, έχω κάνει αγώνες, έχω συμφωνήσει δημόσια με όσα με κάνουν να νιώθω ότι είναι σωστά, αλλά έχω διαφωνήσει και έχω διαφοροποιηθεί σε όσα είναι αντίθετα από την ιδεολογία μου και τον τρόπο ζωής μου.

Στον αγώνα μου για το Επιμελητήριο, δε ζητάω να με ακολουθήσετε, ζητάω τη συνεργασία σας.

Ως επιχειρηματίες γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια συνεργασία.

Με ξεκάθαρους και ουσιαστικούς ρόλους μπορούμε να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν, ν’ αποφασίσουμε ν’ αφιερώσουμε λίγο χρόνο για ν’ αναπτύξουμε αυτά τα κοινά σημεία μας, να τα κάνουμε κοινό θέμα εργασίας, να βγάζουμε προτάσεις, να τα παρουσιάζουμε και, όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε τη λύση των προβλημάτων ή τον τρόπο υλοποίησης των προτάσεών μας.

Παρά τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, οι εκλογές του Επιμελητηρίου έρχονται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Η συμμετοχή μας και μόνο θα δώσει λύσεις, θα διευκολύνει τις δουλειές μας και θα φέρει τα αποτελέσματα. Θα φέρει, όπως λέμε, την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».

 

Ραψωματιώτης Δημήτρης
19 Μαΐου 2017