Στο Βραχάτι "χτυπά" η καρδιά του Καρναβαλιού την Κυριακή στις 16:00

Hits: 5344

"Όλα έτοιμα, σας περιμένουμε" δηλώνουν οι διοργανωτές , ευχαριστούν χορηγούς και εθελοντές και σας καλούν όλους να συμμετέχετε και να διασκεδάσετε!

 Λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη του 5ου Καρναβαλιού στο Βραχάτι και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. Δήμος, σύλλογοι, εθελοντές, γκρουπ, οργανωτές και παρουσιαστές, βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία και περιμένουν με αγωνία την ερχόμενη Κυριακή στις 4:00 το απόγευμα, τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής για να χαρούν, να γλεντήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς, όπως άλλωστε επιτάσσει η μέρα.

Ο καιρός όπως λένε τα προγνωστικά θα είναι καλός κι αυτό ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους διοργανωτές, αφού ήταν το μοναδικό άγχος τους. Μικροί και μεγάλοι αναμένεται να περάσουν μια πολύ όμορφη μέρα και να ξεφαντώσουν, ενώ δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, τόσο στην έναρξη όσο και στο τέλος του καρναβαλιού. Στις δηλώσεις τους, η Αντιδήμαρχος Μ. Καλλίρη, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Κ. Μασούρη και ο ένας εκ των παρουσιαστών Ν. Σπυρόπουλος, καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν τονίζοντας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποζημιωθούν και ότι η μέρα αυτή θα τους μείνει αξέχαστη.

 

Δείτε το ρεπορτάζ