Δήμος Βέλου Βόχας: Ετοιμασίες σε ρυθμούς… καρναβαλιού (video)

Hits: 12204

Σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκονται στο Δήμο Βέλου – Βόχας με αφορμή τις ετοιμασίες για το 5ο Καρναβάλι Βραχατίου που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή των Αποκριών 18 Φεβρουαρίου στις 4:00 το απόγευμα. Με μια αξιόλογη συνεργασία όλων των αρμοδίων, Δήμου, εθελοντών, πολιτιστικών συλλόγων, χορηγών, η δουλειά που γίνεται φέτος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Όλα κινούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα και οι εργασίες όπως έχουν κατανεμηθεί από τους υπεύθυνους. Τόσο ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, όσο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Μαρία Καλλίρη, αλλά και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής κα Κατερίνα Μασούρη, έκαναν λόγο για μια άρτια εκδήλωση που αναμένεται στις 18 Φλεβάρη με τον μοναδικό άγχος να είναι το θέμα… των καιρικών συνθηκών και τίποτα άλλο.

Όπως τόνισαν, το στοίχημα εκείνη τη μέρα, είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι, ντόπιοι και επισκέπτες, να απολαύσουν ένα όμορφο θέαμα, να φάνε, να πιούνε, να διασκεδάσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους. Να μείνουν στην άκρη τα όποια προβλήματα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ξεχυθούν και να γίνουν και οι ίδιοι ένα με τους καρναβαλιστές, τον ξέφρενο χορό και το τραγούδι.

 

Δείτε το βίντεο