Μπορεί ένα παραμύθι να είναι «jazz»;;;
Ίσως θα πρέπει να μιλά για ήρωες που τολμούν και για έναν αρχηγό «αέρινο» σαν ξωτικό!
Η ιστορία λέει πως είπαν κάποτε έτσι απλά να φτιάξουνε μια μπάντα, με κιθάρα, με τρομπέτα, με σαξόφωνο , με πιάνο, με κορνέτα, με ακορτνεόν ως έναν ιδανικό τρόπο αυτοέκφρασης.Ο αρχηγός όμως – το αερικό που λέγαμε- την μπάντα αυτή την έκανε γνωστή στο εξωτερικό και πολύ αγαπητή στην πόλη του που ιδέα δεν είχε από τους ήχους αυτούς. Το δε καταπληκτικό είναι πως Εκείνος και η μπάντα του έκαναν την πόλη τους γνωστή και κοιτίδα συνάντησης φίλων της τζάζ …Και η πόλη γέμισε ήχους πρωτόγνωρους και την χαρά της αισιοδοξίας – μπάντες του εξωτερικού- σπουδαίους μουσικούς .Και η μπάντα αυτή πρωταγωνιστούσε περπατώντας και παίζοντας στους δρόμους των μεγαλουπόλεων και στα διεθνή φεστιβάλ της Ευρώπης. Και η Κόρινθος εκεί που αγαπούσε μόνον τα παραδοσιακά πλην τιμημένα πανηγύρια ,αγάπησε την Τζαζ – κι ας μην την ήξερε!
Γιατί Τζαζ εκτός των άλλων είναι το «παιδί» που κρύβουμε μέσα μας …
Αυτή την ιστορία σας προβάλλουμε στην εκπομπή της Rap Media «Koρινθίων Έργα» το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 από τον τηλεοπτικό σταθμό super tv, στις 19:30 το απόγευμα !
Για ένα παραμύθι που έγραψε η ζωή ,για τον πρωταγωνιστή Κώστα Φιλιππίδη και την μπάντα του Stigma Swing Dixie Band που έκαναν το «Κορινθιακό θαύμα». Μην την χάσετε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ