Πέφτει η αυλαία για τον… ΝΤΑΝΤΙ ΚΟΥΛ! (Daddy Cool)

Εμφανίσεις: 183

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου ‘’Απόλλων’’, ξέρει πως να ψυχαγωγεί το κοινό. Με πολλές παραστάσεις που συζητήθηκαν, γέμισε το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού. Στην παρούσα στιγμή γίνεται λόγος για την ιδιαίτερη παράσταση ΝΤΑΝΤΙ ΚΟΥΛ.

Read more

«Κινητήριος δύναμη» το… «Άλφα εις την Ν, αν, Όταν η ψυχή συναντάει το Σύμπαν» για νέα καινοτόμα δημιουργήματα στον χώρο της τέχνης!

Εμφανίσεις: 250

Η ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα «Άλφα εις την Ν, αν, Όταν η ψυχή συναντάει το Σύμπαν» κάνει τα εγκαίνια της, την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, στις 8.00μ.μ, στην Dépôt Art gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι).

Read more

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΙΕΤΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Τα προτερήματα της ιδιωτικής ασφάλισης από έναν ειδικό!

Εμφανίσεις: 603

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη, εκπροσώπου της RAP GROUP και του κ. Τιμολέοντα Πιέτρη, Ασφαλιστικού Συμβούλου της Εταιρίας Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Πιέτρης & Συνεργάτες.

Read more

Τι είναι αυτό που λείπει από τον Δήμο Βέλου Βόχας για να γίνει προορισμός; Τουριστικός και επαγγελματικός

Εμφανίσεις: 816

Πως θα καταφέρουμε να ακούγεται όσο το δυνατόν περισσότερο το «Πάμε Βραχάτι» το καλοκαίρι ή «Πάμε Στιμάγκα» το χειμώνα, όπως παλιά; Αυτές οι αναφορές βέβαια είναι ως παράδειγμα, λόγω διαμονής και καταγωγής μου, φυσικά οι σκέψεις μου αφορούν όλο το δήμο.

Read more