Βραδιά Rock Μουσικής από τα τμήματα του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Εμφανίσεις: 165

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές Πολιτισμού 2018» του Δήμου Βέλου – Βόχας θα παρακολουθήσετε τη βραδιά Rock μουσικής από τα τμήματα του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Read more

Μπαλέτο & Latin από το Κέντρο Νεολαίας και Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Εμφανίσεις: 171

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές Πολιτισμού 2018» του Δήμου Βέλου – Βόχας θα παρακολουθήσετε τα τμήματα κλασσικού και μοντέρνου χορού του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Read more

Παραδοσιακοί χοροί από το Κέντρο Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. ΑΝΕΛΙΞΗ

Εμφανίσεις: 197

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές Πολιτισμού 2018» του Δήμου Βέλου – Βόχας θα παρακολουθήσετε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ».

Χοροδιδάσκαλος: Γιώργος Γαλάνης

Ημερομηνία βιντεοσκόπησης: 15 Ιουνίου 2018

Τόπος: Πλατεία Αγίου Φανουρίου, Βέλο

Δυναμική παρουσία στην έκθεση «Πελοπόννησος 2018» τα χρώματα ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

Εμφανίσεις: 163

Οικοδομικά χρώματα, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, σιδηρικά, υλικά επιπλοποιίας, αγροτικά εργαλεία, είδη κήπου, υδραυλικά είδη, μονωτικά και επισκευαστικά υλικά, διακοσμητικά είδη, πόμολα, υλικά κάλυψης και προστασίας, προϊόντα ασφαλείας εργαζομένων, είναι μερικά από τα προϊόντα που υπάρχουν στα καταστήματα ‘’Τσοπανάκης’’.

Read more

Παρουσίασε τα νέα του προϊόντα στην «Πελοπόννησος 2018» το οινοποιείο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Εμφανίσεις: 168

Με γνώμονα την αγάπη για την οινοπαραγωγή και την καλλιέργεια της γης, η οικογένεια Μανωλάκη συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στον χώρο της οινοποιίας.

Read more