Ού Πάντος: Ένα χωριό πάνω σε ρήγμα!

Εμφανίσεις: 80

Η Rap Media, η εκπομπή «ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ» και ο Γιώργος Ρουμελιώτης  βρέθηκαν στο Χαλκί Κορινθίας. Στο χωριό που βρίσκεται πάνω στο ρήγμα .Στο Χαλκί του δήμου Βέλου Βόχας που οι κάτοικοι έχουν μάθει να ζουν εδώ και χρόνια υπό την απειλή του,αρνούμενοι να το εγκαταλείψουν, ζητώντας από την πολιτεία να μεριμνήσει για τις ζωές τους και τις περιουσίες τους. Ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει έντονο, προκαλώντας το ερευνητικό ενδιαφέρον των επιστημόνων.

Κι από το Χαλκί η εκπομπή βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του νομού ,στην περιοχή του Σουσακίου. Εκεί που το έδαφος  εκπέμπει θερμότητα, αλλά και έντονη οσμή κυρίως λόγω του υδρόθειου. Καλεσμένος ένας από τους βασικούς συντελεστές τέτοιων μελετών και επί σειρά ετών «επισκέπτης» στο ηφαίστειο Σουσακίου, ο καθηγητής Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος – Ηφαιστειολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κων/νος Κυριακόπουλος.Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο περιφερειακό κανάλι supertv το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 19.30 και σε επανάληψη την Κυριακή την ίδια ώρα. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο webtv στο site rapmedia.gr

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η προσωπικότητα μου στο www.rapsomatiotis.gr

Εμφανίσεις: 168

Όταν έχεις μεγαλώσει σε μία κοινωνία και μια εποχή που οι γονείς σου φοβόντουσαν να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους, ο δάσκαλός σου, είπε πίσω από τη μισάνοιχτη πόρτα ότι το όνομα και μόνο του συμμαθητή σου, του δίνει αξία, και το δικό σου γίνεται παράδειγμα για επιβεβαίωσή του.

Όταν οι απορίες, τα ερωτήματα, οι διαφορετικές απόψεις, η άλλη φιλοσοφία και λογική γίνονται αιτίες για απογοήτευση, απομόνωση, προβληματισμό που παραλίγο να φτάσουν σε ακραίες εξελίξεις και πράξεις, έρχεται το πείσμα, το όραμα, που με δουλειά, με τη δύναμη και αλληλοϋποστήριξη της οικογένειας και την πάροδο του χρόνου, που αποδεικνύει τη σταθερότητα των απόψεών σου, τις ευχάριστες και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις που βίωσες, την προσωπικότητα και την αξιοσύνη των παιδιών σου, σε κάνουν να νιώθεις ότι κάπου, τώρα πια, πατάς στέρεα και δυναμικά.

Οι προκλήσεις, τα προβλήματα και οι στόχοι γίνονται αιτία για νέες στρατηγικές και επιτυχίες.

Η οικογένεια, μαζί με το πείσμα και το όραμα, δίνουν τη δύναμη για συνεργασίες και για δουλειά, φέρνουν το αποτέλεσμα, διαμορφώνουν την προσωπικότητά μου.

Δημήτρης Ραψωματιώτης

Παρακολουθήστε τη διαδρομή μου από το site: www.rapsomatiotis.gr

Άγιος Γεώργιος Κορίνθου: Παρουσίασε επιτεύγματα τίμησε αρίστους και υποστηρικτές (Ολόκληρη η εκδήλωση)

Εμφανίσεις: 57

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η φετινή καλοκαιρινή εκδήλωση της ενορίας και του πολιτιστικού – αθλητικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κορίνθου «Καλοκαίρι 2017».

«Παρουσιάζουμε τους κόπους αλλά και τα κατορθώματα της χρονιάς που πέρασε» είπε ευθύς εξαρχής ο οικοδεσπότης πατήρ Παύλος καλωσορίζοντας στην εκδήλωση τους πολίτες, τους αιρετούς, τους φορείς αλλά και τους επιχειρηματίες που την τίμησαν με την παρουσία τους. Η ενορία και ο πολιτιστικός – αθλητικός σύλλογος του Αγίου Γεωργίου μπορούν να υπερηφανεύονται σαφώς για τα όσα κατόρθωσαν με πείσμα και μεράκι, ίσως το μεγαλύτερο κατόρθωμα να είναι και η άνοδος της ομάδας «της ασήμαντης ομάδας που έπαψε να είναι ασήμαντη» όπως είπε ο π. Παύλος, στην Α Εθνική κατηγορία στην οποίαν και θα αγωνίζεται από το νέο ποδοσφαιρικό έτος. «Είμαι υπερήφανος γιατί κάνουμε πράξη το σλόγκαν «όλοι μαζί μπορούμε» και επειδή έχω την πεποίθηση πως ο πολυμέτωπος αγώνας μας δεν πάει στράφι» σημείωσε ο π. Παύλος αποδίδοντας τιμές σε εκείνους που διακρίθηκαν αλλά και σε εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τιμήθηκαν οι 3 πρώτοι σκόρερ της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, Παναγιώτης Αντωνόπουλος – Λέντι Σίνα και Άγγελος Πλακάλι.

Το μετάλλιο του Αγίου Γεωργίου έλαβαν ως ελάχιστη τιμή για την ουσιαστική στήριξή τους στην ενορία και στην ομάδα μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης και ο Επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από μουσική συναυλία, χορούς και δρώμενα ενώ δεν έλειψαν τα καλοκαιρινά και νόστιμα εδέσματα. Μετά από αρκετές ώρες ο κόσμος έφυγε ενθουσιασμένος, αλλά και οι διοργανωτές ακόμα περισσότερο αφού δέχτηκαν πολλά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

 

Δείτε το βίντεο

«Το καλό σκουπίδι» από το Δήμο Βριλησσίων

Εμφανίσεις: 84

  Η τοποθέτηση δικτύου καφέ κάδων χωριστής διαλογής είναι το επόμενο βήμα της δράσης «φυσικό λίπασμα» του Πιλοτικού Προγράμματος Κομποστοποίησης Διαλογή στην Πηγή που υλοποιείται από το δήμο Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Ο Δήμος στην κατεύθυνση υλοποίησης του νέου αυτού βήματος πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα  «το καλό σκουπίδι», ημερίδα στην οποίαν έδωσαν το παρόν στελέχη του Υπουργείου, Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των απορριμμάτων .

Η Rap Media βρέθηκε στην συγκεκριμένη ημερίδα, κατέγραψε τα αποτελέσματα του προγράμματος αλλά και τις δηλώσεις των στελεχών του Υπουργείου που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και τα απορρίμματα στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

 

  Στο video που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις των ιθυνόντων στην Rap Media  αλλά και τις τοποθετήσεις – παρουσιάσεις από το βήμα της ημερίδας.

 

Δείτε το βίντεο

Μουσικό ταξίδι με τον Πασχάλη την Κυριακή στη Νεμέα

Εμφανίσεις: 753

   Ταξίδι στο χρόνο για όσους βρεθούν την Κυριακή το βράδυ στη Νεμέα, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το ταξίδι διοργανώνει ο δήμος Νεμέας και είναι μουσικό !Οδηγός ο πάντα νέος Πασχάλης! Ο τραγουδιστής που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή, με τραγούδια που σιγοτραγουδήθηκαν από γενιές και γενιές, με μουσικές που παραμένουν γνώριμες ακόμα και σήμερα.
Ο Πασχάλης λοιπόν θα βρεθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου στη Νεμέα για μια μοναδική συναυλία που θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, χρειάζεται μόνο η διάθεση σας να… ταξιδέψετε πίσω και φυσικά να τραγουδήσετε!

 

 

 

 

H αφίσα της συναυλίας 

Ού Παντός: Κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού ο Άγ.Γεώργιος Κορίνθου

Εμφανίσεις: 156

H εκπομπή της Rap Media "Ου Παντός" με το Γιώργο Ρουμελιώτη παρουσιάζει την αθλητική και όχι μόνο  δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Τις ακαδημίες αλλά και τον ΠΑΣ...η "ψυχή" της προσπάθειας , ο πατήρ Παύλος, αλλά και όλοι όσοι ενστερνίστηκαν και ενστερνίζονται μιλούν για τις  δυσκολίες, για τα όνειρα αλλά και τις επιτυχίες...

 

Δείτε το βίντεο