ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ : Μια πορεία γεμάτη δυσκολίες και ανατροπές!

Εμφανίσεις: 367

 

 

Η ιστορία του  «Άρη Βοχαϊκού», της ομάδας που έχει έδρα το Βοχαικό της Κορινθίας,  ξεκινά το  1917!Η ομάδα βέβαια δεν ήταν από την αρχή έτσι όπως την γνωρίζουμε σήμερα ,δηλαδή ένα ποδοσφαιρικό σωματείο, καθώς αρχικά -και για δυο δεκαετίες- ήταν ένας σύλλογος ο οποίος είχε ως σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων του Βοχαϊκού οργανώνοντας εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες . Το όνομά του ήταν «Φιλοπροοδευτικός εκδρομικός σύλλογος Βοχαϊκού». Αυτό μέχρι το 1938 όταν και ο σύλλογος θα αλλάξει μορφή και θα «γεννηθεί» μια ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα «Άρης Βοχαϊκού» η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα.

 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Η πορεία του νεοσύστατου Άρη δεν θα είναι εύκολη καθώς ,μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση του ,θα αναγκαστεί να διακόψει την λειτουργία του λόγω του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου . Μετά την λήξη του πολέμου και συγκεκριμένα το 1946 ο Άρης θα προσπαθήσει να επανακάμψει αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πραγματικότητα καθώς η απόπειρα των κάτοικων του Βοχαϊκού να συγκεντρώσουν τον κατάλληλο αριθμό έμψυχου δυναμικού που απαιτούνταν έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στα γήπεδα, δεν θα τελεσφορήσει . Δύο χρόνια αργότερα ,το 1948, ο στόχος θα επιτευχθεί  καθώς οι Τ. Κολοκοντές , Χ. Μπιτσάκος και Χ. Νικολάου θα ξαναφτιάξουν την ομάδα από το μηδέν . Αυτήν την φορά το όνειρο των κάτοικων της Βόχας για επαναλειτουργία του Άρη θα γίνει πραγματικότητα . Σε διάστημα μάλιστα μόλις ενός έτους θα καταφέρει να γίνει μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος της  Ά Αργολιδοκορινθίας στο οποίο και αγωνιζόταν . Έτσι , από εκεί που δεν υπήρχαν ελπίδες για το αν θα ξαναλειτουργήσει  η ομάδα του Άρη τώρα βρίσκονταν ανάμεσα στις καλύτερες της Κορινθίας .

 

 

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ 1968

 

Για δύο δεκαετίες  ο «Άρης» δεν θ αντιμετωπίσει προβλήματα σχετικά με την ίδια την ύπαρξη του.  Μέχρι και το  1968 όταν και θα επέλθει διάλυση του συλλόγου προκειμένου  να πάρει την θέση του ο Παμβοχαϊκός!  Είκοσι χρόνια από την επαναλειτουργία του ο Άρης θα αναγκαστεί να διακόψει και πάλι την πορεία του .

 

Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

 

 

΄΄ ΛΙΖΗΣ ΄΄

Ο αείμνηστος Δημήτρης Κεχαγιάς ή αλλιώς ΄΄Λίζης΄΄ ήταν ένας θρύλος του ποδοσφαίρου στην περιοχή της Βόχας και στον «Άρη» του οποίου  φόρεσε τη φανέλα για χρόνια .Ενώ υπάρχει και πολιτιστικός σύλλογος προς τιμήν του ο οποίος ονομάζεται <<Σύλλογος Νέων Βοχαϊκού ΛΙΖΗΣ>> .

 

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Την δεκαετία του 80΄ πέρα από την επανίδρυση του ,παραλίγο να προστεθεί και άλλη μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία του, καθώς ο Άρης λίγο έλειψε να αποκτήσει το δικό του γήπεδο ! Αυτή  η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς καθώς η απόπειρα του Βιομηχάνου χαρτιού  Αναστάσιου Κολλιόπουλου δεν θα αποδώσει καρπούς καθώς δεν θα βρεθεί κατάλληλος χώρος στον οποίον μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο.

 

Η ΕΔΡΑ

Η έδρα του συλλόγου του Άρη Βοχαϊκού από το ξεκίνημα της ιστορίας του ήταν το γήπεδο του Βραχατίου ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετακομίσει στο νέο δημοτικό γήπεδο στο Ζευγολατιό . Επιπλέον ο Άρης είναι και η μοναδική ομάδα της Κορινθίας που έχει δώσει εντός έδρας επίσημο παιχνίδι υπό το φως των προβολέων και συγκεκριμένα αυτό συνέβη σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΠΑΣ Κλένιας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-2018 .

 

Η ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Την φετινή χρονιά ο Άρης τερμάτισε στην 9η  θέση με 44 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας . Στο κύπελο δεν κατάφερε να φτάσει μακριά καθώς  αποκλείστηκε στην Β΄ φάση από την ομάδα ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ με σκορ 2-1 στην παράταση .

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΟ 2016

Oι μοναδικοί τίτλοι  για τον Άρη Βοχαϊκού είναι αυτός του πρωταθλητή της Γ΄2 κατηγορίας το 2014 και της Γ΄ το 2016 .

 

 

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο  σύλλογος του Βοχαϊκού διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις και με την ομάδα του Άρη Αιτωλικού καθώς οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένα σωματεία και μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου είχε δώσει το παρών στην φιέστα του Άρη Βοχαϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016 .

 

Η ΟΜΑΔΑ

Το ρόστερ της ομάδας του Άρη για την σεζόν 2017-2018 είναι : Ναπολέων Δανιήλ ,Παναγιώτης Ζιούβας , Βασίλης Μητροδήμας , Άρης Καλαντζής , Μάριος Αντωνόπουλος  , Χρήστος Δήμας , Παναγιώτης Δημητρακόπουλος ,  Θανάσης Διδασκάλου  , Νικόλαος Κούτρας  , Γιώργος Κωστόπουλος , Σωτήρης Λίλιος  , Νίκος Μπάρτζης ,  Παναγιώτης Μπίζιος , Ντίνος Καλαντζής , Διονύσης Παπαδάτος ,  Κελ Περας , Άρης Σαϊσανάς , Παναγιώτης Σιαρκάς , Χρήστος Καλαντζής ,Παναγιώτης Χαλκιάς . Ενώ προπονητής για τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο Πέτρος Βελέντζας ο οποίος όμως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Βοχαϊκού και την νέα σεζόν .

 

Ο ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

Ο Άρης Βοχαϊκού ωστόσο δεν δραστηριοποιείται μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό γιατί πέρα από ποδοσφαιρική του ομάδα διαθέτει και τμήμα το οποίο συμμετέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και μάλιστα μετράει ήδη δυο επιτυχίες από την αθλήτρια Φανια Θεοδώρου, με την πρώτη να είναι ο τερματισμός στην απόσταση των 50 χιλιομέτρων στον αγώνα που διεξήχθη στην περιοχή της Ολυμπίας με τον οποίο έγραψε ιστορία , καθώς σε ηλικία μόλις 13 ετών είναι ή μικρότερη αθλήτρια στην παγκόσμια ιστορία των αγώνων εκεχειρίας που πετυχαίνει κάτι ανάλογο . Ενώ η ακόμα μια είναι η δεύτερη θέση στην κατηγορία κορασίδων στον 11ο αγώνα δρόμου Δ.Ε Τενέας 7χλμ. από την ίδια αθλήτρια . Με αυτή να είναι και η πρώτη διάκριση του συλλόγου της Βόχας στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Επίσης ο Άρης Βοχαϊκού δίνει το παρόν και σε αγώνες ταχύτητας καθώς παρέχει υποστήριξη στον Γιώργο Λίουντρη ο οποίος συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας μοτοσικλέτας στην κατηγορία supersport 600 . Επιπροσθέτως από την νέα σεζόν ο  Άρης Βοχαϊκού θα αποκτήσει και τμήμα τένις .

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα διοικητικά του Άρη Βοχαϊκού , Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Θωμάς Κεφοκέρης ενώ ο σύλλογος από το 2015 έχει εγκαινιάσει και τα καινούργια του γραφεία .

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Οι βασικοί  χορηγοί του Άρη Βοχαϊκού είναι εδώ και τρία χρόνια η RAP GROUP και η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η RAP MEDIA . Οι αδερφοί Ραψωματιώτη και με αυτή τους την ενέργεια αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη που τρέφουν για τον τόπο τους και την αέναη προσπάθειά τους για τη στήριξη όλων εκείνων των προσπαθειών που βοηθούν στην ανάπτυξη και την προβολή του.  Άλλωστε ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι αισθάνεται μέλος της οικογένειας του Άρη δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του ομίλου Ραψωματιώτη στην ομάδα και στον επικοινωνιακό τομέα μέσα από την RAP MEDIA . Ακόμα η RAP GROUP είναι μεγάλος χορηγός και στο τμήμα των δρομέων μεγάλων αποστάσεων του συλλόγου του Βοχαϊκού .  
Ο όμιλος εταιριών των αδερφών Ραψωματιώτη βρίσκεται δίπλα στους αθλητές του συλλόγου του Άρη που αγωνίζονται σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων καθώς αποδέχθηκαν αμέσως την πρόταση του ΔΣ και ήταν θετικοί στο να προσφέρουν την βοήθεια τους.

 

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο Άρης Βοχαϊκού όμως είναι ένας σύλλογος ο οποίος αναπτύσσει πλούσια δραστηριότητα και εκτός γηπέδων καθώς η ομάδα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με μια από αυτές να είναι η συνεργασία την περίοδο 2014-2015 με το Ευθύμιο Κέντρο του οποίου το λογότυπο έφερε στην φανέλα του ενισχύοντας έτσι χρηματικά το κέντρο. Πέρα από αυτό όμως η ομάδα του Βοχαϊκού κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων βοηθά οικογένειες οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης .

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

ο Άρης δραστηριοποιείται και στον χώρο του εμπορίου καθώς ο σύλλογος της Βόχας μέσα από συνεργασίες έχει καταφέρει να διαθέτει στην αγορά τα δικά του προϊόντα όπως κρασί , τάβλι , κασκόλ και άλλα .

 

 

Ο ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET

Tον «Άρη» τον συναντούμε και στο διαδίκτυο εκεί όπου εκτός από την σελίδα στο facebook ( ΑΡΗΣ Βοχαϊκού  όπου υπάρχουν όλα τα νέα για τους αγώνες αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του συλλόγου ) διαθέτει και το δικό του κανάλι στο youtube (  ARIS VOHAIKOU TV ) το οποίο περιέχει στιγμιότυπα από τους αγώνες της ομάδας .

 

 

 

 

Γεύμα από τον ΑΡΗ στους χορηγούς του!

Εμφανίσεις: 137

Γεύμα παρέθεσε  το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση του ΑΡΗ Βοχαικου στους χορηγούς της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 ,θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια τους καθ όλη την διάρκεια της σεζόν.
Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά όλους τους χορηγούς και ευχήθηκε ότι ή χρόνια που έρχεται να τους βρει πάλι όλους μαζί.

ΑΡΗΣ Βοχαικού: Σας ευχαριστούμε!

Εμφανίσεις: 135

Πλησιάζοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και καθώς βρισκόμαστε μια στροφή πριν την ολοκλήρωση αυτής, η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους δύο μεγάλους χορηγούς RAP GROUP και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ για την πολύτιμη βοήθεια καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας :

ROUGE PARFUMERIES –
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ -ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ –
ΚΑΒΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ –
ΟΥΖΕΡΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΕΒΙΒΑ –
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕΛΕΤΣΗΣ –
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΙΑΧΟΣ –
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ “ΓΝΩΣΗ” –
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΔΑΛΗΒΙΓΚΑΣ –
SOUND & LIGHT EQUIPMENT
ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ –
PLAISIO SCHOOL –
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ –
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ “ΟΘΩΝΑΣ” –
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ –
ΠΙΤΣΑΡΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ” –
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “LEGENDS”

για την συνεχόμενη στήριξη στον σύλλογο μας καθ’ όλη την χρονιά τόσο οικονομικά όσο και σε υπηρεσίες.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτη Λύγδα “Ορθοπεδικός Χειρουργός” που ήταν δίπλα στην ομάδα μας αφιλοκερδώς σε κάθε τραυματισμό που είχε κάποιος αθλητής μας.

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Τιμολέων Μαυρατζά “Καρδιολόγος” , Ιωάννη Παπαγεωργίου “Οδοντίατρος” και Γεωργία Μπουγά “Ογκολογος” για την παρουσία τους στους εντός έδρας αγώνες με την ιατρική τους ιδιότητα.

Ευχαριστούμε την εταιρία πληροφόρησης RAP MEDIA που ήταν δίπλα μας στην προβολή της ομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ και ειδικότερα τον Δήμαρχο κύριο Αννίβα Παπακυριάκο, τον πρόεδρο του Ν.Δ.Π.Π ΑΝΕΛΙΞΗ κύριο Ανδρέα Σιαχο, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Πολιτισμού κυρία Μαρία Καλλίρη και τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου που είναι υπεύθυνος φωτισμού, για την παραχώρηση του γηπέδου Ζευγολατιού και την διευκόλυνση στις αθλητικές εγκαταστάσεις αυτές τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας και ειδικότερα στους νυχτερινούς αγώνες πρωταθλήματος.

Τέλος η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας μας που όλη την σεζόν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τιμώντας στο έπακρο την φανέλα του Αρη Βοχαϊκού.

«Χόρεψε» και.. εξέπληξε ο Άρης Βοχαικού την Παρασκευή στο Nouvelle (video)

Εμφανίσεις: 544
Ήταν μια βραδιά εκπλήξεων αν μη τι άλλο! Ο ετήσιος χορός του ΑΡΗ Βοχαικού το βράδυ της Παρασκευής στο παραλιακό Nouvelle απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η ομάδα αυτή πρωτοπορεί κυρίως όμως πως η ομάδα αυτή είναι μια οικογένεια!

Όλοι τους ήταν εκεί, δήλωσαν με την παρουσία τους και αυτή τη φορά τη στήριξή τους στην ομάδα! Χειροκρότησαν την προσπάθεια της και δεσμεύτηκαν πως θα είναι πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα! Την βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι ΔΙΑΠΑΣΩΝ ενώ στην διάρκεια της κλήρωσης,  αιφνιδιάζοντας οι διοργανωτές ευχάριστα , κάλεσαν τους παρευρισκόμενους , προκειμένου να κατορθώσουν να κερδίσουν επιπλέον δώρα ,ν απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με τον Αρη !

«Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας.
Σε συλλογικό επίπεδο με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος της ομάδας των Ταρσινων 97κύριος Χρήστος Μανιας , ο Πρόεδρος του ΑΟ Ζευγολατιου κύριος Τακης Κατσιφωλης , ο πρόεδρος του ΓΑΣ Πανευρωστινιακος κύριος Στέφανος Καΐτσας. Τα μελη του ΤΑΑ Παμβοχαϊκου κύριοι Ιωάννης Σταμπεδακης και Βασίλειος Πρεδαρης και το μέλος της ΕΠΣ Κορινθιας κύριος Νικόλαος Ραχανιωτης . Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Δήμου Βελου Βοχας κύριος Αννιβας Παπακυριακος ,ο πρόεδρος του ΤΔ Βοχαϊκου κύριος Σπύρος Μπιτσακος ,ο Πρόεδρος του ΝΔΠΠ ΑΝΕΛΙΞΗ κύριος Ανδρέας Σιαχος, η Αντιδημαρχος Πολιτιστικών κυρία Μαρία Καλλιρη , οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριοι Αθανάσιος Μαναβης και Νικόλαος Βουδούρης Τσιτουρας και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κωσταντίνος Τριανταφυλλου. Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας ή παρουσία των αδερφών Δημήτρη και Παναγιώτη Ραψωματιωτη ,ιδιοκτήτες του ομίλου RAP GROUP που είναι και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μας. Για ακόμα μια χρονιά μαζί μας ήταν και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΄΄Τρεις λαλούν και ξημερώνει ‘»  αναφέρει ο Πρόεδρος Θωμάς Κεφοκέρης στην ανακοίνωσή του, ένας άνθρωπος ο οποίος με μεράκι και πολλή ζήλο κατορθώνει να κάνει τον ΑΡΗ αν μη τι άλλο θέμα συζήτησης!

 

Η οικογένεια… αυξήθηκε!

Πριν από λίγες εβδομάδες , στην εκδήλωση της κοπής της πίτας ο ΑΡΗΣ Βοχαικού ανακοίνωσε την είσοδο του στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων με 2 αθλητές.  Την Παρασκευή ανακοίνωσε την είσοδο της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας με τον Γιώργο Λιούντρη και μια Yamaha R6 η οποία όπως είναι φυσικό, έκλεψε βλέμματα και καρδιές!

 

Η RAP MEDIA ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΧΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ… 

 

χ.τ

 

Δείτε την εκδήλωση

Στο γήπεδο του ο Παμβοχαικός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλ. το Σάββατο

Εμφανίσεις: 227

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Volley League το προσεχές Σάββατο με την ομάδα της Κορινθίας τον Παμβοχαικό να υποδέχεται στην έδρα του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας ξεκινά στις 18:00, φιλοξενείται στο κλειστό “Γ.Τριαντάφυλλος” και αποτελεί σαφέστατα λόγο και αιτία για να βρεθείτε όλοι στο γήπεδο και να στηρίξετε την ομάδα στην προσπάθεια της για τη νίκη.

Χορηγός Επικοινωνίας η Rap Media

Ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επικράτησε 2-1 ο Άρης Βοχαικού της Θύελλας Κ. Διμηνιού

Εμφανίσεις: 1135

Σε ένα παιχνίδι συγκινήσεων, ανατροπών και δυνατών φάσεων και από τις δύο ομάδες, ο Άρης Βοχαικού τελικά επικράτησε της ομάδας του Κ. Διμηνιού με σκορ 2-1. Οι παίκτες  έπαιξαν με πάθος και δύναμη και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι και οι δύο ήθελαν πολύ τη νίκη. Το γήπεδο και οι παίκτες «πάγωσε» αρχικά, όταν στο 4ο μόλις λεπτό, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 0-1. Όμως δεν το έβαλαν κάτω. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη με πείσμα και έντονη αγωνιστικότητα.

 

Στο 25ο λεπτό μετά από μια σκληρή φάση εντός της μικρής περιοχής, ο Άρης κέρδισε πέναλτι το οποίο και αξιοποίησε θετικά κάνοντας το 1-1 και φέρνοντας πια το παιχνίδι στα ίσα. Με το σκορ αυτό τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι φάνηκε να έχουν την υπεροχή, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη τους είπε «όχι» αποκλείοντας κάθε περίπτωση για την επίτευξη τέρματος.

Η δικαίωση για τους γηπεδούχους ήρθε περίπου στο 60ο λεπτό του αγώνα με ένα σουτ βολίδα του Π. Αντωνόπουλου από αρκετά μακριά με την μπάλα να καρφώνεται στη γωνία του τέρματος, κάνοντας το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Πολλές ήταν οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής του αγώνα Π. Κωνσταντόπουλος –και όχι άδικα-, ενώ απέβαλε με κόκκινη κάρτα και ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων για εξύβριση.

 

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη αυτή νίκη που τους δίνει πλέον τη δυνατότητα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι ευχαριστίες αφορούσαν τον πρόεδρο Θ. Κεφοκέρη και το Δ.Σ. της ομάδας, τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά και τον υπέροχο κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν παρά το τσουχτερό κρύο. Όλοι δε, μαζί με τη Rapmedia ως χορηγό επικοινωνίας της ομάδας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή μετά την Καθαρά Δευτέρα, στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα των Ταρσινών.

Δείτε το video

Γιώργος Ρουμελιώτης