‘’Αρχαιογνωστικά Προγράμματα’’ για μαθητές όλων των τάξεων

Εμφανίσεις: 193

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, υλοποιούν τα ‘’Αρχαιογνωστικά Προγράμματα’’ κατά τους μήνες Μάρτιο έως Ιούνιο 2019, για παρακολούθησή τους από μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Read more

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Βέλου Βόχας (Video)

Εμφανίσεις: 641

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, στο καφέ ΄΄CLASSIC΄΄ (παραλία Βραχατίου) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βέλου Βόχας.

Read more

Ο Δήμος Βέλου Βόχας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Εμφανίσεις: 187

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βέλου Βόχας στο καφέ ΄΄CLASSIC΄΄ (παραλία Βραχατίου).

Read more

Φεβρουάριος με ‘’Το Φιντανάκι’’ στη Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου

Εμφανίσεις: 247

‘’Το Φιντανάκι’’ το διάσημο έργο του Παντελή Χόρν, θα βρίσκεται όλο το Φεβρουάριο στη Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου, για να ταρακουνήσει και να προβληματίσει το κοινό!

Read more

Για όσους έφυγαν, για αυτούς που μένουν, για όσους έρθουν

Εμφανίσεις: 233

«Κάθε λαὸς, κάθε ἔθνος, ἔχει τὴν ἱστορικὴ καὶ ἐθνικὴ κληρονομιὰ του, ἔχει τὴν τιμημένη καὶ πονεμένη μνήμη του, τὰ ἰδιαὶτερα χαρακτηριστικά τἠς ζωῆς καὶ τοῦ τόπου του, τὸ φυσικὸν περιβάλλον του, τὴν μυστικὴ καὶ ἰδιαίτερη γεῦσιν τῆς γλώσσης του [….]

Read more

Το Θέατρο Περιγιαλίου μας συστήνει την "Καλλιστώ, τη μάγισσα της Καλοσύνης"

Εμφανίσεις: 276

Για ακόμα μια παράσταση η ''Καλλιστώ η μάγισσα της καλοσύνης'', θα βρίσκεται στο Θέατρο Περιγιαλίου ώστε να μπορέσουν μικροί και μεγάλοι να την απολαύσουν!

Η ιστορία της ενδιαφέρουσα… Η Καλλιστώ διαλέγει να κάνει καλές πράξεις για να «εκδικηθεί» τις μεγάλες κακές μάγισσες που την περιφρονούν, επειδή είναι μικρή ακόμα, μόνο 127 ετών.

Τα Χριστούγεννα η Καλλιστώ στήνει χορό γύρω από έναν χιονάνθρωπο ,του τραγουδά μαζί με παιδιά(από το κοινό) τα κάλαντα, μοιράζει γλυκίσματα. Χαίρεται με το να βοηθά τους ανθρώπους και τα ζώα, παρά να τους ενοχλεί και να τους τρομάζει και γι αυτό το λόγο μεταμορφώνεται σε μάγισσα της καλοσύνης.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:45 μ.μ., η μικρή μαγισσούλα θα σας περιμένει να σας διηγηθεί τη ζωή της, με τραγούδι αλλά και κουκλοθέατρο!