ΟΙ ‘’ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ’’ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Εμφανίσεις: 304

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος και Παραμυθιού, που διοργανώνει το Σωματείο Λόγου και Τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" για το 2018.

Read more

Η Rap Media αρωγός στην πιο ξεχωριστή ημέρα από τις υπόλοιπες 364 του χρόνου!

Εμφανίσεις: 484

Η Rap Media αποκλειστικός χορηγός Επικοινωνίας στην εκδήλωση Σεβασμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα πλαίσια της Εικαστικής Έκθεσης με θέμα: «Η Εικόνα και το Βλέμμα – The Image and the Glance», με πρωτοβουλία της  Μαρίνας Γκόντα Διδάκτωρ Σορβόννης στην Ιστορία τέχνης, για τον εορτασμό της ΙΔΕΑΣ για την καθιέρωση μιας καινούργιας Ημέρας στο πλανήτη μας, την Ημέρα Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στο Συνάνθρωπο!

Read more

Η… «Αύρα, το άλογο Ολυμπιονίκης» καλπάζει στο βιβλιοπωλείο ‘’Κουκίδα’’

Εμφανίσεις: 443

Ακόμα μία παρουσίαση βιβλίου, στο μυθιστόρημα με τίτλο «Αύρα, το άλογο Ολυμπιονίκης», φιλοξενεί το βιβλιοπωλείο ‘’ΚΟΥΚΙΔΑ’’, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί συχνά για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μάθησης, της μόρφωσης και της διασκέδασης.

Read more

Ένα ξεχωριστό βιβλίο για τον παραδοσιακό πολιτισμό της Κορινθίας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ν. ΔΟΥΛΑΒΕΡΑΣ, «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

Εμφανίσεις: 310

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ν. ΔΟΥΛΑΒΕΡΑΣ, «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ, σελ. 580.

Read more

Μουσική βραδιά από τα τμήματα Κιθάρας, Πιάνου, Φλογέρας του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Εμφανίσεις: 375

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές Πολιτισμού 2018» του Δήμου Βέλου – Βόχας θα παρακολουθήσετε τη μουσική βραδιά από τα τμήματα Κιθάρας, Πιάνου, Φλογέρας του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Read more

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ παιδικών σταθμών Δήμου Βέλου Βόχας

Εμφανίσεις: 321

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Διαδρομές Πολιτισμού 2018» του Δήμου Βέλου – Βόχας θα παρακολουθήσετε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ των παιδικών σταθμών του Δήμου από το Κέντρο Νεολαίας & Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Read more