Ημερίδα για τη «Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων»

Εμφανίσεις: 226

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που μαστίζει την κοινωνία είναι και αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης και συγκεκριμένα των ανηλίκων. Όλο και πιο συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περιστατικά που αφορούν την κακοποίηση, με ποικίλους τρόπους, ενός παιδιού.

Read more

Αποκριάτικο Πάρτυ στο Βραχάτι!

Εμφανίσεις: 187

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Κοινωνικής Δράσης, του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει Αποκριάτικο Πάρτυ, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 20:00 μ.μ., στο καφέ ‘’Classic’’ (παραλία Βραχατίου).

Read more

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με πρωτοβουλία του Δημοτικού Σχολείου Βέλου (Video)

Εμφανίσεις: 344

Αξιοθαύμαστη η δράση του Δημοτικού σχολείου Βέλου να εκπαιδεύσει με τη βοήθεια ειδικών, μικρούς και μεγάλους, στο πως μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή!

Read more

Η συνέργεια και η θέληση κάνουν θαύματα! (Video)

Εμφανίσεις: 490

Η Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Ζευγολατιού μαζί, έβαλαν στόχο, συνεργάστηκαν κατάφεραν βεβαίως να φέρουν εις πέρας την κοινή τους επιθυμία. Την ομαδική εκδήλωση δηλαδή και των τεσσάρων αυτών συλλόγων.

Read more

Πρωτοπόρα η εκδήλωση από τους τέσσερις Συλλόγους του Δήμου Βέλου Βόχας

Εμφανίσεις: 488

Η εκδήλωση των συλλόγων που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου στο Κιάτο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεγαλειώδης.

Read more

Μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα «Το Άγιο Βάπτισμα στη σημερινή ζωή της Εκκλησίας».

Εμφανίσεις: 176

Ακόμα μια ιδιαίτερη ομιλία, θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18:00 μ.μ. στην «Κροκίδειο» αίθουσα, με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων Πνευματικής οικοδομής, της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, με τίτλο «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Φίλιας, με θέμα της ομιλίας «Το Άγιο Βάπτισμα στη σημερινή ζωή της Εκκλησίας».

Τον διάλογο μετά την εισήγηση θα συντονίσει ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.