Ώρα να γνωρίσουμε τον… «Θείο Βάνια»

Εμφανίσεις: 456

Ο «Θείος Βάνια» επισκέπτεται την Κορινθία με την προοπτική να αναδείξει αυτό το κλασσικό αριστούργημα θεατρικής τέχνης, του Άντον Τσέχωφ με την σκηνοθετική ματιά του Τάκη Τσαρσιταλίδη.

Read more

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ» 2018

Εμφανίσεις: 645

Το καθιερωμένο φθινοπωρινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ» ανοίγει τις πύλες του, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ταξιδεύοντας το κοινό στον κόσμο της έβδομης τέχνης. Δημιουργεί μια διαπολιτισμική γέφυρα με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Read more

Ένα καλά κρυμμένο… «Καταφύγιο στον Ουρανό»

Εμφανίσεις: 451

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, φιλοξενεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. τον Μιλτιάδη Πλαγιαννάκο και το έργο του ''Το Καταφύγιο στον Ουρανό'', από τις Εκδόσεις Όστρια.

Read more

Πέφτει η αυλαία για τον… ΝΤΑΝΤΙ ΚΟΥΛ! (Daddy Cool)

Εμφανίσεις: 519

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου ‘’Απόλλων’’, ξέρει πως να ψυχαγωγεί το κοινό. Με πολλές παραστάσεις που συζητήθηκαν, γέμισε το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού. Στην παρούσα στιγμή γίνεται λόγος για την ιδιαίτερη παράσταση ΝΤΑΝΤΙ ΚΟΥΛ.

Read more

«Κινητήριος δύναμη» το… «Άλφα εις την Ν, αν, Όταν η ψυχή συναντάει το Σύμπαν» για νέα καινοτόμα δημιουργήματα στον χώρο της τέχνης!

Εμφανίσεις: 567

Η ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα «Άλφα εις την Ν, αν, Όταν η ψυχή συναντάει το Σύμπαν» κάνει τα εγκαίνια της, την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, στις 8.00μ.μ, στην Dépôt Art gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι).

Read more