ΟΙ ‘’ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ’’ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!

Εμφανίσεις: 873

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος και Παραμυθιού, που διοργανώνει το Σωματείο Λόγου και Τέχνης "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" για το 2018.

Αρωγός σε αυτή τη δράση είναι ο Δήμος Βέλου-Βόχας και το Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΝΕΛΙΞΗ".

Οι "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" καλούν όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στην ενδιαφέρουσα αυτή γιορτή λόγου και μουσικής, για την απονομή των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων σε όσους έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Το γεγονός θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο "ΑΛΚΥΩΝ" (Παραλία Βραχατίου) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τα έργα των υποψηφίων για το διήγημα και το παραμύθι, είναι πρωτότυπα, έως 20 δακτυλογραφημένες σελίδες με ελεύθερο θέμα, τα οποία δεν έχουν δημοσιευτεί ή βραβευτεί σε κάποιο άλλο διαγωνισμό. Τα έργα αυτά έχουν σταλεί και σε τέσσερα επιπλέον αντίγραφα τα οποία έχουν ψευδώνυμο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γραφής, τύπου γραμματοσειράς Times New Roman και μεγέθους 12.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΝΕΛΙΞΗ" Δήμου Βέλου Βόχας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Γκρέκας Πετούμενου και ο μουσικός Ηλίας Δόσκορης.

Με άπλετη χαρά, σας περιμένουν οι διοργανωτές να δείξετε τη στήριξή σας σε αυτή την αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση!

Εύα Νιργιανάκη