ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Οι δυο ομάδες μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις

Σε βραδινό αγώνα , στο γήπεδο Ζευγολατιού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας ,  Άρης Βοχαϊκού και  ΠΑΣ Κλένια μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με σκορ 1 – 1.

Οι δύο ομάδες της Β΄ κατηγορίας , πέρασαν στην ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, που έγινε  βραδινή ώρα, κάτω από το φως των προβολέων.

 

Πριν τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Άρη Βοχαικού Πέτρος Βελέντζας έδωσε τις οδηγίες στους παίκτες για το παιχνίδι μέσα στα αποδυτήρια με σκοπό να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα.  Η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά να κάνουν την εμφάνιση τους πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή δημιουργώντας έτσι μια όμορφη ατμόσφαιρα από τον Πρόεδρο του Άρη Βοχαικού, Θωμά Κεφοκέρη.

 

Αν και οι  «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με όμορφο ψαλιδάκι του αρχηγού Σωτήρη Λίλιου που ήταν και σκορ ημιχρόνου δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς καθώς πέντε λεπτά πριν την λήξη σε μια αδράνεια της άμυνας δέχτηκαν την ισοφάριση που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε το βίντεο