«Χόρεψε» και.. εξέπληξε ο Άρης Βοχαικού την Παρασκευή στο Nouvelle (video)

Εμφανίσεις: 12793
Ήταν μια βραδιά εκπλήξεων αν μη τι άλλο! Ο ετήσιος χορός του ΑΡΗ Βοχαικού το βράδυ της Παρασκευής στο παραλιακό Nouvelle απέδειξε για ακόμα μια φορά πως η ομάδα αυτή πρωτοπορεί κυρίως όμως πως η ομάδα αυτή είναι μια οικογένεια!

Όλοι τους ήταν εκεί, δήλωσαν με την παρουσία τους και αυτή τη φορά τη στήριξή τους στην ομάδα! Χειροκρότησαν την προσπάθεια της και δεσμεύτηκαν πως θα είναι πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα! Την βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι ΔΙΑΠΑΣΩΝ ενώ στην διάρκεια της κλήρωσης,  αιφνιδιάζοντας οι διοργανωτές ευχάριστα , κάλεσαν τους παρευρισκόμενους , προκειμένου να κατορθώσουν να κερδίσουν επιπλέον δώρα ,ν απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με τον Αρη !

«Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας.
Σε συλλογικό επίπεδο με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος της ομάδας των Ταρσινων 97κύριος Χρήστος Μανιας , ο Πρόεδρος του ΑΟ Ζευγολατιου κύριος Τακης Κατσιφωλης , ο πρόεδρος του ΓΑΣ Πανευρωστινιακος κύριος Στέφανος Καΐτσας. Τα μελη του ΤΑΑ Παμβοχαϊκου κύριοι Ιωάννης Σταμπεδακης και Βασίλειος Πρεδαρης και το μέλος της ΕΠΣ Κορινθιας κύριος Νικόλαος Ραχανιωτης . Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Δήμου Βελου Βοχας κύριος Αννιβας Παπακυριακος ,ο πρόεδρος του ΤΔ Βοχαϊκου κύριος Σπύρος Μπιτσακος ,ο Πρόεδρος του ΝΔΠΠ ΑΝΕΛΙΞΗ κύριος Ανδρέας Σιαχος, η Αντιδημαρχος Πολιτιστικών κυρία Μαρία Καλλιρη , οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριοι Αθανάσιος Μαναβης και Νικόλαος Βουδούρης Τσιτουρας και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κωσταντίνος Τριανταφυλλου. Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας ή παρουσία των αδερφών Δημήτρη και Παναγιώτη Ραψωματιωτη ,ιδιοκτήτες του ομίλου RAP GROUP που είναι και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μας. Για ακόμα μια χρονιά μαζί μας ήταν και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΄΄Τρεις λαλούν και ξημερώνει ‘»  αναφέρει ο Πρόεδρος Θωμάς Κεφοκέρης στην ανακοίνωσή του, ένας άνθρωπος ο οποίος με μεράκι και πολλή ζήλο κατορθώνει να κάνει τον ΑΡΗ αν μη τι άλλο θέμα συζήτησης!

 

Η οικογένεια… αυξήθηκε!

Πριν από λίγες εβδομάδες , στην εκδήλωση της κοπής της πίτας ο ΑΡΗΣ Βοχαικού ανακοίνωσε την είσοδο του στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων με 2 αθλητές.  Την Παρασκευή ανακοίνωσε την είσοδο της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας με τον Γιώργο Λιούντρη και μια Yamaha R6 η οποία όπως είναι φυσικό, έκλεψε βλέμματα και καρδιές!

 

Η RAP MEDIA ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΧΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ… 

 

χ.τ

 

Δείτε την εκδήλωση