Καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά το καρναβάλι Βραχατίου (video)

Εμφανίσεις: 13818

Καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά ήταν φέτος το 5ο Καρναβάλι Βραχατίου, σύμφωνα και με όσα είδαν όσοι παρευρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στην παραλιακή πόλη του Δήμου Βέλου – Βόχας. Ήταν μια αποκριάτικη εκδήλωση που τα είχε όλα: Κέφι, ρυθμό, πολλές και όμορφες ενδυμασίες, μικρά και μεγάλα «παιδιά», ξυλοπόδαρους και κλόουν και πολύ – πολύ χορό.





Ο παραλιακός δρόμος γέμισε κυριολεκτικά από κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες. Τα καταστήματα όλα δούλεψαν στο φουλ, αφού αμέσως μετά την παρέλαση, ήταν σχεδόν αδύνατο να βρει κανείς τραπέζι και καρέκλα να κάτσει! Ήταν μια μέρα γιορτής για το Βραχάτι και όλο το Δήμο.


Μια μέρα που ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές και τους έβγαλε ασπροπρόσωπους! Τα εκατοντάδες συγχαρητήρια που δέχτηκαν στο τέλος, ήταν το αποκορύφωμα και το ηθικό χειροκρότημα του κόσμου που δικαίωνε μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό και που με πολύ κόπο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό.



Τα συγχαρητήρια ανήκουν σίγουρα σε πολλούς. Στον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Καλλίρη, στην οργανωτική επιτροπή, στους δεκάδες εθελοντές, στους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, στους χορηγούς. Και βεβαίως, σε όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν αυτή τη διοργάνωση και την τίμησαν με την παρουσία τους, εδραιώνοντας και φέτος ένα καρναβάλι που σίγουρα θα το περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο. Με υγεία και χαρά να είναι και του χρόνου πάλι εκεί!!! Καλή σαρακοστή σε όλους!

 Δείτε το βίντεο