Πρωτοπόρα η εκδήλωση από τους τέσσερις Συλλόγους του Δήμου Βέλου Βόχας

Εμφανίσεις: 763

Η εκδήλωση των συλλόγων που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου στο Κιάτο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεγαλειώδης.

Η Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου, 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου- Λυκείου Ζευγολατιού ένωσαν τις δυνάμεις και τη θέλησή τους και κατάφεραν να διοργανώσουν μια εξαίρετη γιορτή, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για τον ετήσιο αποκριάτικο χορό!

Ο κόσμος πολύς, η ατμόσφαιρα γιορτινή και το κέφι ανεβασμένο! Τραγούδια από μικρούς και μεγάλους, όλων των ειδών χοροί από τα τμήματα των συλλόγων διασκέδασαν το κοινό και παρουσίασαν τη δουλειά που καταβάλλουν.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου – Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας - Αννίβας Παπακυριάκος και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου, για να γιορτάσουν και να συγχαρούν αυτή την ομαδική και πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα δράση.

Εύα Νιργιανάκη